Notika LBB valdes vebziņojums par trīs gados paveikto

Vakar – 2020. gada 16. aprīlī – tiešsaistes platformā “Zoom” notika Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) valdes vebziņojums par trīs gados paveikto. Prezentāciju sniedza gan valdes priekšsēdētāja, gan biedrības reģionālo nodaļu un sekciju vadītāji. Savu kopsavilkumu un vērtējumu deva arī valdes locekļi. Ziņojumu noklausījās turpat 200 attālinātie klausītāji.

Vebziņojuma prezentācija (PDF)

LBB Grāmatniecības un bibliotēku vēstures sekcijas vadītāja Jana Dreimane aicina atzīmēt mūsu nozarē nozīmīgas jubilejas

Lai gan vīrusa “Covid-19” izraisītās pandēmijas dēļ mūsu šī gada Bibliotēku festivālu nācās atcelt, tie, kas piedalījās vebziņojumā, piekritīs, ka Bibliotēku festivālos allaž valdošā kopības un saliedētības sajūta vakar bija jūtama. To apliecina arī lielais klausītāju skaits, kas tikai par trešo daļu atpalika no Bibliotēku festivāla apmeklējuma statistikas. Protams, mēs tikāmies nevis klātienē, bet caur datoru un viedierīču ekrāniem, taču mums bija liels prieks atkal būt kopā ar jums un dalīties priekā par padarīto.

Zīmīgi, ka vebziņojums notika dienā, kas bija plānota kā šī gada Bibliotēku festivāla otrā – Ideju tirgus – diena. Ceram, ka mūsu prezentācija deva jums ne tikai paveikta darba izjūtu, bet arī motivāciju un idejas aktivitātēm jūsu bibliotēkās. Viss, kas tika stāstīts, tika darīts tikai un vienīgu jūsu – Latvijas bibliotekāru – labā! Ikviens biedrs ir aicināts ne tikai izmantot LBB piedāvājumu, bet arī piedalīties LBB darbībā, iesaistoties reģionālo nodaļu un sekciju aktivitātēs, sniedzot informāciju LBB tīmekļvietnei, daloties ar ierakstiem sociālajos tīklos!

Šobrīd aktuālais – Bibliotēku nedēļa un Latvijas bibliotekāru 13. kongress! Aicinām būt aktīviem un piedalīties! LBB nav tikai valde – LBB ir ikviens no mums!

 

Ziņu sagatavoja:
LBB valdes priekšsēdētāja Māra Jēkabsone

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*