LBB komanda Sieviešu rallijā jau otro reizi!

Jau pavisam drīz – šī gada 7. martā – Latvijas Bibliotekāru biedrība (LBB) turpinās pagājušajā gadā uzsāktu aktivitāti – dalību Sieviešu rallijā, kas šogad norisināsies ārpus Rīgas – Zemgalē.

Sieviešu rallijs tiek rīkots par godu Starptautiskajai sieviešu dienai, un ir viens no oriģinālākajiem, spilgtākajiem un vērienīgākajiem Sieviešu dienas pasākumiem Eiropā.

LBB komandas nosaukums joprojām nemainīgs – “Bibliotekāres”.

Komandas sastāvs:

  • Māra Jēkabsone, LBB valdes priekšsēdētāja, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Bibliotēku attīstības centra galvenā bibliotekāre,
  • Krista Annija Lauberga, LBB valdes locekle, Cēsu Centrālās bibliotēkas sabiedrisko attiecību speciāliste,
  • Kristīne Deksne, LBB sekretāre, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Bibliotēku attīstības centra tīmekļa resursu redaktore,
  • Dace Rempe, LBB biedre, Ikšķiles novada Centrālās bibliotēkas vadītāja.

Tā kā rallija noteikumi paredz, ka komandā drīkst būt tikai 2–4 dalībnieces, taču piedalīties var tik dalībnieces, cik to atļauj automašīnas sēdvietu skaits, LBB komandas līdzbraucējos, palīgos un atbalstītājos rallijā dosies Aiga Volkova, LBB Zemgales nodaļas vadītāja, Jelgavas Pārlielupes bibliotēkas vadītāja.

Dalības mērķis ir lauzt stereotipus par bibliotekāra profesiju un demonstrēt, ka bibliotekāres var būt gan stilīgas, atraktīvas un pamanāmas, gan veiklas un attapīgas. Turiet īkšķus un sekojiet līdzi rallija norisei!

 

Informāciju sagatavoja:
Māra Jēkabsone
LBB valdes priekšsēdētāja

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*