Izsludinām pieteikšanos LBB Gada bibliotekāra balvai 2015

 

Lai izteiktu atzinību Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) biedriem, izceļot pārliecinošāko, aktīvāko un sekmīgāko bibliotekāru devumu, kas spējis iedvesmot citus bibliotekārus un bibliotekāro sabiedrību kopumā, LBB izsludina konkursu “Gada bibliotekārs 2015”.

LBB Gada bibliotekāra balva tiks piešķirta par sniegumu iepriekšējā kalendārā gada laikā. Pretendenti tiks vērtēti un balvas pasniegtas divās nominācijās:

  1. Par izcilu sniegumu mūžizglītības pasākumu īstenošanas jomā, kas saistīta ar iedzīvotāju izglītošanu, kompetenču paaugstināšanu, kapacitātes celšanu un iedvesmošanu;
  2. Par izcilu sniegumu bibliotēku interešu pārstāvniecības jomā, kas saistīta ar bibliotēku lomas un ietekmes stiprināšanu un bibliotekāra profesijas prestiža celšanu.

LBB Gada bibliotekāra balvai var pieteikties LBB individuālie biedri un institucionālo biedru darbinieki. Pretendenti var pieteikties paši vai to var izvirzīt LBB pārstāvji (reģionālās nodaļas, sekcijas, institucionālie un individuālie biedri).

Pieteikumi līdz š.g. 13. aprīlim iesniedzami rakstiski (personīgi vai pa pastu: Tērbatas ielā 53-7, Rīgā, LV-1011) un elektroniski (pa e-pastu: bibliotekarubiedriba@gmail.com).

Uzvarētājus saskaņā ar LBB Gada bibliotekāra balvas nolikumu noteiks no LBB valdes locekļiem un Latvijas bibliotēku pārstāvjiem izveidota komisija.

Uzvarētāji tiks apbalvoti Latvijas Bibliotēku festivāla laikā – 2016. gada 19. aprīlī.

 

LBB Gada bibliotekara balvas nolikums

LBB Gada bibliotekara balva – PIETEIKUMA VEIDLAPA

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*