LBB Kurzemes nodaļas netradicionālās sporta spēles “Bibliotekārs var visu” Vārmē

Sestdien, 4. jūnijā, Kuldīgas novada Vārmes pagastā pulcējās Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) Kurzemes nodaļas bibliotekāri, lai piedalītos netradicionālajās sporta spēlēs bibliotekāriem “Bibliotekārs var visu”, kuras rīkoja LBB Kurzemes nodaļa.

Sporta spēļu dalībnieki un līdzjutēji

Pavisam bija pieteikušās septiņas komandas: Ventspils novada “Zivtiņs abpus Vent”, Saldus novada “Es ar savām puķēm”, Dienvidkurzemes novada “Vējainās plekstes” un “Vējainās strimalas”, Kuldīgas novada “Raibā kompānija”, “Bibliorozes” un “APA” (atšifrējums: Aukstā pavasara apvienība).

Bibliotekāri mērojās spēkos sešās disciplīnās: “Burts pie burta”, “Atpazīsti grāmatu”, “Viens divi gatavs”, “Tuvu vēl tuvāk”, “Stalta nāca tautu meita” un “Kapteiņu cīņa”. 1. vietu ieguva “Raibā kompānija”, 2. vietu “Bibliorozes” un 3. vietu “Vējainās strimalas”.

Pēc apbalvošanas visi dalībnieki mielojās ar sakņu sautējumu, tika izvadāti pa skaisto Vārmes pagasta centru, kā arī apmeklēja Vārmes pagasta bibliotēku.

Diena pagāja jautrā, uzmundrinošā, neformālā un saliedētā gaisotnē. Pēc pasākuma tika nolemts, ka nākamās sporta spēles notiks kādā no uzvarētājkomandas bibliotēkām, ar ļoti svarīgu piebildi, ka norises vietai jābūt kādā lauku bibliotēkā.

Paldies par atbalstu Vārmes pagasta pārvaldei, Vārmes jauniešu centra “Čiekurs” dalībniekiem un vadītājai Dacei Krūmiņai par palīdzību pasākuma norisē, Aivaram Ērglim par apskaņošanu, Sanitai Baronei par foto mirkļu fiksēšanu.

Nākamgad tiekamies Padures pagastā!

 

Informāciju sagatavoja:
Edīte Krasnopa
LBB Kurzemes nodaļas vadītāja
Vārmes pagasta bibliotēkas vadītāja

Medaļa katram dalībniekam

Kauss uzvarētājiem

1. vieta – “Raibā kompānija”

2. vieta – “Bibliorozes”

3. vieta – “Vējainās strimalas”

“Burts pie burta”

“Viens divi gatavs”

Ekskursija pa Vārmes pagastu

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*