LBB Zemgales reģionālās nodaļas un Jelgavas pilsētas bibliotēkas tiešsaistes seminārs “Publisko, bērnu un skolu bibliotēku loma lasītprieka veicināšanā jeb ikviens ir neatkārtojams un neviens nav neaizvietojams”

2021. gada 12. maijā Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) Zemgales reģionālā nodaļa un Jelgavas pilsētas bibliotēka ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu rīkos ikgadējo reģionālo bibliotekāru semināru, šoreiz gan tiešsaistē.

Semināram aicināti pieteikties Zemgales reģiona bibliotekāri. Tiešsaistes semināra saturu veidos paši gan publisko, skolu, gan bērnu bibliotēku darbinieki, daloties pieredzē par lasītprieka veicināšanu bērnos un pusaudžos. Jelgavas Bērnu un jauniešu bibliotēkas “Zinītis” vadītāja Baiba Karčevska stāstīs par lasīšanas veicināšanu ar vides un pasākumu palīdzību, kā arī iepazīstinās ar sava maģistra darba pētījuma rezultātiem. Goda viesis būs Radio Skonto rīta programmu un pasākumu vadītājs Valdis Melderis, kurš dalīsies pieredzē par dzīvi šodienas apstākļos, nezaudējot iedvesmu pašrealizācijai. Semināra noslēgumā – muzikāls pārsteigums!

Dalībai tiešsaistes semināram lūdzam pieteikties līdz šā gada 5.maijam ŠEIT. Visiem semināra dalībniekiem tiks izsūtīti apliecinājumi. Reģistrācijas forma pieejama arī Jelgavas pilsētas bibliotēkas tīmekļvietnes sadaļā – LBB Zemgales nodaļa.

Informāciju sagatavoja:
LBB Zemgales nodaļas vadītāja
Jelgavas pilsētas bibliotēkas Pārlielupes bibliotēkas vadītāja
Aiga Volkova

 

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*