16. aprīlī LBB valde sniegs vebziņojumu par trīs gados paveikto

2020. gada 16. aprīlī tiešsaistes platformā “Zoom” Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) valde organizēs vebziņojumu par trīs gados paveikto. Prezentāciju sniegs gan valdes priekšsēdētāja, gan biedrības reģionālo nodaļu un sekciju vadītāji. Savu kopsavilkumu akcentēs arī valdes locekļi.

2017. gada 24. aprīlī notika LBB valdes vēlēšanas, kur tika ievēlēta jauna valde uz nākamajiem trīs gadiem. Trīs gadi ir paskrējuši nemanot, un, neskatoties uz to, ka valdes darbs diezgan intensīvi ticis atspoguļots gan LBB tīmekļvietnē, gan “Facebook” lapā, ikviens biedrības biedrs noteikti vēlas uzzināt vairāk par valdes paveikto šajā laika posmā. Jo īpaši svarīgi tas ir tādēļ, ka 23. aprīlī notiks Latvijas bibliotekāru 13. kongress, kura laikā būs atkal jaunas valdes vēlēšanas.

LBB valde pagājušā gada Bibliotēku festivālā. No kreisās: Dace Ūdre, Ilona Skorodihina, Māra Jēkabsone, Daiga Puķīte, Elīna Veļa, Krista Annija Lauberga. Festivālā diemžēl nebija klāt Daina Girvaite. Kristiana Luhaera foto

LBB valdes priekšsēdētāja un reģionālo nodaļu un sekciju vadītāji pagājušā gada Bibliotēku festivālā. No kreisās: Aija Jankava, Baiba Īvāne, Lāsma Zariņa (šobrīd Zemgales nodaļu vada Aiga Volkova), Māra Jēkabsone, Inta Kušnere, Olga Kronberga, Elīna Veļa (šobrīd Jauno speciālistu sekciju vada Aiga Pīķe), Mārtiņš Lagzdons. Festivālā diemžēl nebija klāt Jana Dreimane, bet Viktorija Agafonova par Bibliotēku mārketinga sekcijas vadītāju kļuva pagājušā gada vasarā. Kristiana Luhaera foto

Vebziņojuma programma (PDF)

Tiešsaistes platformas “Zoom” lietošanas instrukcija (PDF)

Tiešsaistes prezentācijai ikviens varēs bez maksas pieslēgties no sava datora vai viedierīces – planšetes vai viedtālruņa – sev tīkamā vietā. Lai pirms pasākuma savā e-pastā varētu saņemt tieši jums ģenerētu vebināra saiti, nepieciešams reģistrēties. Pasākuma laikā tiks nodrošināta moderatoru pieejamība, kuriem Jūs varēsiet piezvanīt, ja radīsies neskaidrības vai problēmas ar pieslēgšanos un darbu tiešsaistes platformā.

LBB vebināra moderatori:

  • Dace Ūdre, dace.udre@lnb.lv, 26675366;
  • Elīna Veļa, vela.elina@gmail.com, 25436687.

Savā ziņā LBB valdes 16. aprīļa vebziņojums plānots kā 23. aprīļa kongresa izmēģinājums. Ikviens LBB biedrs ir aicināts pieslēgties vebziņojumam, tādējādi gan izmēģinot moderno informācijas un komunikācijas tehnoloģiju iespējas, gan uzzinot, kas labs LBB paveikts pēdējos trīs gados.

Tiekamies 16. aprīlī!

 

Kongresa norisi atbalsta:

 

Ziņu sagatavoja:
LBB valde

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*