Viena diena bibliotēkas dzīvē 2016

E-prasmju nedēļas laikā no 7.-11.martam aicinām iesaistīties LBB Jauno speciālistu sekcijas (LBB JSS) organizētajā “Viena diena bibliotēkas dzīvē” jeb LibdayLV projektā.

Šoreiz esam izvēlējušies saistīt LibdayLV ar e-prasmju nedēļu, lai dotu iespēju LibdayLV dalībniekiem pastāstīt plašākai sabiedrībai par bibliotēku ikdienu saistībā ar e-prasmēm, tehnoloģiju lietošanu, apmācībām, konsultācijām un citu atbalstu, ko bibliotekāri sniedz lietotājiem viņu e-prasmju uzlabošanas procesā.

libday2016
Aicinām lūgt bibliotēkas apmeklētājus un lasītājus šajā nedēļā nofotografēties ar uzrakstiem, kurus LBB JSS jums ir sarūpējusi un kurus variet papildināt paši. (Sagataves pieejams dažādos izmēros un formātos; tās iespējams lejuplādēt šeit). Galvenais nosacījums, lai uzrakstā ir minēta bibliotēka, bibliotekārs, e-pakalpojums vai e-prasme. Publicējot bildes sociālajos tīklos, lūdzam izmantot tēmturus #LibdayLV #eprasmes #eskills #bibliotēkas #libraries!

Lūdzam LibdayLV dalībniekus aizpildīt šo reģistrācijas formu, lai LBB JSS varētu sekot līdzi jūsu aktivitātēm un vēlāk izveidot kopīgu foto galeriju.

Vairāk par LibdayLV lasiet arī LBB JSS blogā.

libdaylogo

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*