LBB Jauno speciālistu sekcijas 3. biedru seminārs 2019. gada 14. jūnijā Preiļos

2016. gadā notika Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) Jauno speciālistu sekcijas (JSS) 1. biedru seminārs, savukārt 2017. gadā – 2. biedru seminārs. Laiks iet un daudz kas mainās (gan biedri, gan arī sekcijas vadītāja), tādēļ tiksimies šovasar trīs reizes dažādās vietās – Latgalē, Vidzemē un Kurzemē.

14. jūnijā tiksimies Preiļu Galvenajā bibliotēkā LBB JSS 3. biedru seminārā, 5. jūlijā – 4. biedru seminārā Madonas novada bibliotēkā, savukārt 15. augustā – 5. biedru seminārā Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā. Semināros plānosim sekcijas turpmāko darbu un nākamā gada gaidītākās aktivitātes – Baltijas jauno speciālistu saietu un konferenci “4CanGurus”.

Kas viesosies jūnija seminārā? Ar Latgales Centrālās bibliotēkas sabiedrisko attiecību vadītājas Ingas Gedžūnes lekciju apskatīsim Latgales Centrālās bibliotēkas piemēru, kā arī citas idejas un iespējas, kā sociālie tīkli izmantojami arī bibliotēku darbā – veidojot bibliotēkas tēlu un popularizējot krājumu un sniegtos pakalpojumus. Preiļu Galvenās bibliotēkas vadītāja Ilona Skorodihina dalīsies ar starptautiskajā Erasmus+ projektā “Latvijas bibliotekāru-pieaugušo izglītotāju profesionālo IKT kompetenču paaugstināšana” iegūtajām zināšanām un to praktisko pielietojumu – bibliotēkas lietotāju konsultēšanu un apmācību ar moderno tehnoloģiju palīdzību.

LBB JSS 3. biedru semināra programma:

2019. gada 14. jūnijs
Preiļu Galvenā bibliotēka (Preiļi, Kārsavas iela 4)

12.15–12.30 Reģistrēšanās
12.30–13.00 Semināra atklāšana. Biedru un dalībnieku iepazīšanās
13.00–13.30 “Bibliotēkas popularizēšanas sociālajos tīklos: krājums, pakalpojumi, tēla veidošana” (Latgales Centrālās bibliotēkas sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Gedžūne)
13.30–14.00Erasmus+ projekts “Latvijas bibliotekāru-pieaugušo izglītotāju profesionālo IKT kompetenču paaugstināšana”” (Preiļu Galvenās bibliotēkas vadītāja Ilona Skorodihina)
14.00–14.30 Kafijas pauze
14.30–15.30 JSS biedru sapulce

Pieteikšanās veidlapa (dalību seminārā var ņemt ikviens nozares speciālists)

Aicinu ieplānot dalību vismaz vienā no semināriem. Informācija par jūlija un augusta semināriem sekos!

 

Semināra norisi atbalsta:

 

 

Informāciju sagatavoja:
LBB JSS vadītāja
Aiga Pīķe

 

 

 

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*