Notiks Latvijas Bibliotekāru biedrības pārgājiens!

Vai vēlies pārbaudīt savus spēkus un izbaudīt draudzību atspirdzinošā bibliotekāru pastaigā gar jūru? Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) valde 2018. gada 7.–8. septembrī aicina doties aptuveni 25 km pārgājienā no Pāvilostas līdz Jūrkalnei.

Dažādu apstākļu dēļ LBB Kurzemes nodaļas vasaras saiets šogad nenotiks un tiek pārcelts uz nākamo gadu. Lai nezaudētu iespēju kopā pulcēties Kurzemes un arī visu pārējo novadu bibliotekāriem vasaras pasākuma formā Kurzemē, LBB valde ir nolēmusi šī gada Kurzemes nodaļas vasaras saietu aizstāt ar pārgājienu, kura laikā baudīsim piejūras dabu, iepazīsim Pāvilostas un Jūrkalnes bibliotēkas, vienosimies kopīgā vakarēšanā un nakšņosim Kurzemē!

Nepieciešamais – labs garastāvoklis, fiziskā gatavība garu pastaigu veikšanai, piemērots apģērbs, uzkodas enerģijas atjaunošanai, personīgais/ar kolēģiem dalītais transports, lai ierastos Jūrkalnē 7. septembra rītā plkst. 9.00 un vakarā nokļūtu uz naktsmītnēm, kā arī otrā dienā (8. septembrī) atgrieztos mājās.

Jūrkalne. Foto: Daina Girvaite

Dalības maksa: LBB biedriem 25 EUR, tiem, kas nav LBB biedri, – 40 EUR. Dalības maksā iekļautas naktsmītnes ērtās kempinga mājiņās un brokastis, kā arī autobusa izmaksas posmā Jūrkalne-Pāvilosta. Iespējamās papildus izmaksas: vakariņas Jūrkalnes krodziņā un ekskursija ar gidu pa suitu zemi (ja būs interese un vēlme pēc šādas ekskursijas 8. septembrī).

Pieteikšanās pārgājienam – līdz 27. jūlijam, aizpildot tiešsaistes pieteikuma anketu un 5 darba dienu laikā pēc LBB uzaicinājuma saņemšanas samaksājot dalības maksu 25 EUR apmērā. Uzmanību – atteikuma gadījumā dalības maksa nav atgūstama!

Dalības maksa jāsamaksā līdz 3. augustam uz LBB kontu:

Latvijas Bibliotekāru biedrība
Reģistrācijas Nr. 40008007789
Banka: Citadele
Kods: PARXLV22
Konts: LV28PARX0000672241014

Maksājuma mērķī jānorāda: vārds, uzvārds, dalības maksa LBB pārgājienam.

Dalībnieku skaits – ierobežots. Draugus un radus (ja vien viņi nav LBB biedri un kolēģi) šoreiz atstājam mājās.

Tiekamies LBB pārgājienā!

Pārgājiena norisi atbalsta:

       

 

Informāciju sagatavoja:
LBB valdes locekle Daina Girvaite un
valdes priekšsēdētāja Māra Jēkabsone

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*