Vēl 2 dienas ir iespēja reģistrēties “4CanGurus” konferencei

Vēl šodien un rīt, 14.05.–15.05., aicinām reģistrēties dalībai “4CanGurus” konferencei! Tā notiks 24.–25. maijā Jelgavas pilsētas bibliotēkā. Mūs priecēs lektori par dažādiem aktuāliem tematiem – medijpratību, autortiesībām, sadarbību un citiem.

Atgādinām, ka konferencei nav vecuma ierobežojuma, kā arī nav jābūt sekcijas biedram!

>> REĢISTRĀCIJA <<

Joprojām aicinām piedalīties LBB JSS un apgāda “Mansards” rīkotajā plakātu konkursā! Iesūtīt pieteikumus konkursam var līdz 21. maijam! Visu plakātu autori aicināti piedalīties gājienā, bet trim labākajiem plakātu autoriem būs iespēja viesoties mājīgajās apgāda “Mansards” telpās, saņemt darbinieku konsultāciju un izvēlēties grāmatas 20 eiro vērtībā!

Informējam, ka organizēta busiņa mums nav, bet aicinām kooperēties un braukt kopā, lai taupītu resursus un saudzētu vidi. Pašlaik zināms, ka Elīna no Rīgas brauks ar auto un būs 3 vietas (ap plkst. 7.00 no autoostas) un Elīna var piedāvāt matračus un dīvānu 23. maija naktī Rīgā, ja nav alerģijas pret kaķi. Tāpat vēl ir zināms, ka ir dalībniece, kas ar auto brauks no Talsiem un var kādu “paķert” līdzi, ja ir nepieciešams, lūdzu, rakstiet lbbjss@gmail.com vai 25436687

Ļoti ceram, ka šāda veida kopā braukšana ierosina reģistrēties kādu, kurš vēl šaubās vai braukt un kā braukt!

Vēl ir dalībnieki, kas varētu kooperēties no:

Uz tikšanos Jelgavā!

“4CanGurus 2018” atbalsta:

     

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*