Aicinām pieteikt idejas interaktīvām un radošām nodarbībām, diskusijām un darbnīcām

Baltijas bibliotekāru 10. kongresa “Bibliotēkas sabiedrībā” un Latvijas bibliotekāru 17. konferences “Dinamiskas bibliotēkas: piekļuve, attīstība un pārmaiņas” ietvaros atvēlēsim laiku iesaistošām, interaktīvām un radošām nodarbībām, darbnīcām un diskusijām par aktuāliem bibliotēku darbības virzieniem un jautājumiem, kas saistās ar kongresa vai konferences centrālo tēmu.

Ja Tev ir ideja un esi gatavs vadīt konferences dalībniekus iesaistošu, interaktīvu un radošu nodarbību, darbnīcu vai diskusiju, piesakies!

Plānotais nodarbības, darbnīcas vai diskusijas garums – 50 minūtes. Vienlaicīgi notiks vairākas paralēlās sesijas un konferences dalībniekiem būs iespējams izvēlēties interesējošo sesiju, kuru apmeklēt. Darba valoda – angļu (ja vēlies diskutēt kopā ar Baltijas kolēģiem) vai latviešu (ja vēlies diskutēt kopā ar Latvijas kolēģiem).

Learnings 2 day
Kas mūs interesē?

  • Interaktīvas nodarbības, kuru laikā klātesošajiem ir iespēja iesaistīties un iedvesmoties
  • Iesaistošas diskusijas, kuru laikā klātesošajiem ir iespēja ne tikai uzzināt, bet arī dalīties ar savām idejām
  • Radošas darbnīcas, kuru laikā ir iespējams izzināt un pamēģināt kaut ko jaunu
  • Lai kas tas arī būtu (interaktīva nodarbība, diskusija, radoša darbnīca), tam jābūt saistītam ar kongresa vai konferences centrālo tēmu

Kas mūs neinteresē?

  • Garas prezentācijas, kuru noslēgumā neatliek laika uzdot jautājumus
  • Diskusijas, kuru laikā nav iespējams iesaistīties un dalīties ar savu pieredzi

Laika grafiks:

  • 4. septembris – pieteikumu gala termiņš (pieteikums rakstāms brīvā formā; aprakstot ideju, jānorāda, kāpēc pieteiktais temats ir aktuāls; jāapraksta sesijas formāts un plānotās metodes, ar kādām klātesošie tiks iesaistīti)
  • 11. septembris – termiņš, līdz kuram konferences organizēšanas darba grupa izvēlas izskatīs pieteikumus un paziņo rezultātus
  • 14. septembris – Interaktīvo un radošo nodarbību, disusiju un darbnīcu programmas izsludināšana

 

Pieteikumus lūdzam līdz 4. septembrim sūtīt uz e-pasta adresi: bibliotekarubiedriba@gmail.com ar norādi “Pieteikums interaktīvai sesijai”.

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*