Aicinām LBB velo pārgājienā “Atklājam Sēliju”! PAPILDINĀTS

Šī gada 19.–20. augustā notiks vasaras gaidītākais LBB pasākums – Latvijas foršo bibliotekāru velo pārgājiens Aizkraukle–Staburags–Koknese. Divās dienās gan brauksim ar velosipēdu, gan iesim kājām, gan baudīsim ūdens transportu – lēni, mieriņā un ar baudu!

Sakarā ar neplānoto ūdens līmeņa pazemināšanu Daugavā pārgājienam iecerēti divi varianti: ja būs iespējams izmantot kuģīša pakalpojumus, dosimies uz Staburagu pie rakstnieces Māras Svīres, ja ne – abas dienas pavadīsim Daugavas labajā krastā. Pārgājiena laikā iecerēts apmeklēt Aizkraukles novada centrālo bibliotēku, Kokneses bibliotēku un Staburaga pagasta bibliotēku, Likteņdārzu un dažas vietējās lauku saimniecības.

Dalības maksa: LBB biedriem, Latvijas Akadēmisko bibliotēku asociācijas (LATABA), Latvijas Skolu bibliotekāru biedrības, Latvijas Muzeju biedrības biedriem 40 EUR, pārējiem 50 EUR.

Dalības maksā iekļauts: 2 brokastis, 2 pusdienas, naktsmītne kempingā, dienas un nakts aktivitātes.

Dalības maksā nav iekļauts: transporta izmaksas nokļūšanai uz pārgājiena starta vietu un atpakaļ no tās, jo transports katram iespējams arī individuāls; vakariņas kempingā plānotas kā pašu organizēta maltīte zaļumos ar augusta labumiem.

Velosipēdu noma netiek piedāvāta.

PIETEIKŠANĀS – līdz 1. augustam, aizpildot tiešsaistes pieteikuma anketu un 5 darba dienu laikā pēc LBB uzaicinājuma saņemšanas samaksājot dalības maksu.

UZMANĪBU – atteikuma gadījumā dalības maksa nav atgūstama! Dalībnieku skaits – ierobežots (18 dalībnieki)!

Detalizētāka informācija pārgājiena dalībniekiem būs pieejama augustā sākumā.

Atklājam Sēliju kopā!

 

Informāciju sagatavoja:
LBB Bērnu un skolu bibliotēku sekcijas vadītāja
Aija Jankava

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*